Everton – Leeds = många mål?

I den här matchen måste det finnas många mål. Totalt har det varit 63 mål i de 18 matcherna som dessa två lag har varit inblandade i den här säsongen. Det ger i genomsnitt 3,5 mål per match!
Hemma är Evertons matcher i genomsnitt över 5 mål. I Leeds matcher förloras i genomsnitt 4 mål. Så då borde det nog vara en bra satsning med över 3,5 mål
.
Men statistiken visar att båda lagen gör mer och släpper in fler mål än de borde (jämfört med förväntade mål). Mål per match “borde” ha varit 3.
Vi är därför fega, men känner oss säkra på att vinna genom att satsa på över 2,5 mål i matchen.
.

Kanske är du lite modigare än vi är?

Det är kaos i Danmark före den internationella matchen mot Sverige.

9 danska spelare letar efter nära kontakt med koronainfekterade Rasmus Skov, Frederik Rønnow, Yussuf Poulsen, Rasmus Falk, Pione Sisto, Anders Dreyer, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz och Martin Braithwaite. Samtidigt ingår inte danska spelare på grund av Storbritanniens resebegränsningar i förhållande till Danmark (7): Kasper Schmeichel, Jonas Lössl, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen och Pierre-Emile Højbjerg. påverkas inte lika mycket. Endast Victor Lindelöf, Robin Olsen, Emil Krafth, Ken Sema och Filip Helander saknas.

Det här blir en spännande match. Danmark är klart i den bästa formen, har hemmabanan och har vunnit 2 av de sista 3 hemma mot Sverige. MEN som sagt har de många spelare som inte är tillgängliga. Danmark har också vunnit sina två senaste matcher mot England och Island! Det blir spännande att se om form har något att säga när mer än hälften av spelarna är borta.
Vi tror att Unibet överskattar de danska frånvaron och satsar på att det finns mest värde i 4.25 på en hemmavinst.

Edit: Efter att vi lagt upp detta tips har oddsen spelats ner på Danmark. Hela vägen ner till 2,75! Medan oddsen på Sverige har stigit till 2,65. Då finns det inte lika mycket värde kvar på en hemmavinst. Med Sveriges dåliga form (om än mot bra motstånd) och Danmarks brist på spelare, försöker vi med en oavgjort till 3,35 i odds på Unibet.

Hur tror du att det slutar? Satsa med bra odds på Unibet:

Dagens speltips 18.08.2020

Vi har lyckats med speltips över 2,5 mål. Så vi försöker igen i matchen mellan RB Leipzig och PSG.

Leipzig är naturligtvis igen underdogs här mot PSG, och till och med något större underdogs än de var mot Atletico Madrid, men i den här tävlingen kan de flesta saker hända, och till skillnad från PSG är Leipzig inte ett lag som har det lätt i sin egen serie. Det är första gången vi får en räknematch mellan dessa lag, och det speciella sättet slutspelet går i år kan förmodligen vara till Leipzigs fördel, eftersom de kan överraska PSG här och inte behöva oroa sig för en returmatch där de inte får samma sak. möjlighet, vilket möjligen var det som beslutade den föregående matchen. I vilket fall som helst, PSG var tvungen att vända i en vändoperation mot Atalanta, släppa in tidigt i första halvlek och tillbringade resten av matchen för att försöka vända. Inte förrän Mbappe och Chuopo-Moting kom på planen efter 70 minuter fick de en vändning på saker, Mbappe gjorde mål för Chuopo-Moting, som säkrade 2-1 efter att Marquinhos satte utjämnaren tack vare en pass från Neymar. Jag undrar om de båda kommer att starta den här matchen mot Leipzig efter att de säkrade kampanjen förra omgången.

Leipzig satte två mot det mycket defensivt fasta Atl. Madrid, och då tvivlar jag inte på att de också kan få åtminstone ett mål mot PSG, de vet att PSG är ett lag med mer erfarenhet och som potentiellt har mer disciplin och därmed också en fördel om matchen skulle gå till extra innings. Det kan vara en jämn match trots att det är en semifinale där mycket står på spel, vilket normalt leder till en jämnare lösning, men CL-slutspelet hittills har gett oss målmedvetna lösningar, och jag tror att trenden kan fortsätta här. Betygs över 2,5 mål till 1.55.

Dagens speltips 17.08.2020

Inter – Shaktar: Vi går för X igen

Jag gillar oddsen för oavgjort här. Inter Milan är favoriten här, men Shakhtar Donetsk kommer inte att vara några pushovers. De har sin chans här, med många bra attackerande spelare och ett tillräckligt solid försvar. Detta kan vara en hård kamp som slutar i oavgjort efter 90 minuter, med tanke på att det trots allt är en semifinal för Europa League.

FC Shakhtar Donetsk har inte tappat i sina 12 senaste matcher. Och FC Inter Milano har inte tappat i sina 10 senaste matcher. Självklart har Shakhtar haft en något sämre kvalitet på sina tio senaste motståndare än Inter, men de är fortfarande fulla av förtroende.

Visst har Inter vunnit mot Getafe och Bayer Leverkusen. Men historien kunde ha varit annorlunda om Getafe inte hade missat en straff på position 0-0. Matchen mot Leverkusen var också relativt jämn.

Matchen liknar Atletico Madrid – RB Leipzig. Favoriten har pragmatiska tränare som vill spela säkert för att inte förlora. Underdoggen har inget att förlora och kommer att satsa på det.

Ja, knappast några play-off-matcher i Europa har slutat oavgjort i år, men för oss betyder det bara att oddsen stiger och att vi är en match närmare det som händer. X i matchen till mycket goda oddsvärde 4.40.

Se här för dagens speltips.

Dagens speltips 16.08.2020

Dagens speltips: Vi försöker med ett X i matchen mellan Manchester United och Sevilla.


2 lag som har tappat väldigt lite på sistone. Manchester United spelade OK men kämpade länge för att få ett mål mot FC Köpenhamn. Sevilla imponerade och vann förtjänt mot Rom. Innan de fick en hård kamp mot Wolverhampton där de vann 1-0. Inga större bortfall. Unitde kommer eventuellt att sakna Shaw till vänster.

Sevilla har ett solidt lag med bra basspel, men utan de stora stjärnorna. Den vänstra sidan med Reguilon och Ocampos är mycket bra men laget är beroende av spelare Banega för att kontrollera spelet.
Manchester United har många stjärnor och lovande spelare, men kämpar med effektivitet och gör mål. Är i högre grad beroende av individens prestanda.

Vi tror inte att det kommer att finnas mycket som skiljer lagen och att det slutar med ett X.

Vi tar eventuellt CASHOUT i 70-80 minuter om matchbilden indikerar att vi borde göra det.

Oddsen på 3,3 är bra värde som vi ser det.

Se här för dagens speltips.

 

 

Dagens speltips 15.08 2020

Manchester  City – Lyon. 2 lag med offensiv strejkstyrka De Bruyne, Sterling, Jesus, Depay, Dembele, Traore etc. Lyon lyckades hålla sig borta från Juventus under två matcher, medan Manchester City tog hand om Real Madrid själva i föregående omgång.

Med en favorit (Man City) som ibland har sett obalanserad bakåt med den unga lilla Garcia som mittfältare och en högerback som vänsterback, borde det finnas mål båda vägarna. Faktum är att alla Champions League-matcher efter Corona-pausen har varit mer än 2,5 mål. Ser ingen anledning för att statistiken ska stoppa i denna match.
Även om oddsen är där efter.

Över 2.5 mål 1.5 i odds.

Se här för dagens speltips.

Dagens speltips 14.08.2020

Barca – Bayern: X-CASHOUT

Efter att ha haft flyt i förra veckan, blev det en förlust igår men vi är fortfarande + 45% / 1,45 hittills i augusti. Det är vi absolut nöjda med!

Dagens tips tar vi så klart i matchen Barcelona – Bayern München.
De första 2 kvartsfinalerna har varit jämnare än vi hade trott på förhand. Matcherna har avgjorts på fulltid men avgörandena kom sent i ordinarie tid eller på övertid. Vi tror att denna trenden kan fortsätta.

Bookmakers har Bayern München som tydliga favoriter, förståeligt eftersom laget har varit i bra form och Barcelona har verkat lite på nedgång i La Liga. Umtiti (f) är ute, Dembélé är tveksam och Pavard (f) saknas för tyskarna. Inga tunga frånvaron, eftersom de alternativa spelarna lagen har att sätta in är lika bra.

Med ett lockande X-odds på 4,0 tar vi chansen. Detta kommer att vara en X-CASHOUT. Hur länge vågar vi köra innan vi tar på bromsarna?! Se här för dagens speltips.

Dagens speltips 13.08.2020

Vi ökar våra bet och investerar i Atletico Madrid

Efter en ny seger igår har vi nått en nivå där vi ökar satsningen på våra spel.

Dagens spel är att Atletico Madrid går vidare till RB Leipzig. Atletico har en bra tradition i CL så småningom och borde vinna i slutet i denna match. Leipzig har förlorat Werner mot Chelsea. x2 är också ett lockande spel men erbjuder mycket lägre odds. Det är värt att notera att inget tyskt lag har imponerat eller förvånat positivt i Europa efter omstarten. Wolfsburg och Leverkusen förlorade och rökt ut. Bayern München vann mot ett reducerat Chelsea som redan hade gett upp.
Kan den tidiga starten av Bundesliga vara en oavgjort? En annan poäng är att vissa lag, och särskilt lag med högt tryck (energiintensiv stil) blir mycket trötta mot slutet av matcherna.
Lag som Leipzig (och Atalanta, till exempel) med en kompromisslöst energisk stil kommer att ha det tufft mot slutet av matchen.

Oavsett. Vi ser för oss 0-0 vid pausen. Möjligt sent mål för Atletico på hörnet. Eller efter extra innings

Speltips: Atletico Madrid går vidare med 1,56 i odds på Betsson. Se här för dagens speltips.

Dagens speltips 12.8.2020

PSG-seger?

Atalanta – PSG. Min första tanke var att detta kommer att bli en målfest. Italiens målsultna favoriter mot PSG: s attackerande stjärnor. Det måste vara över 2,5 mål, eller hur? Oddsen på 1,47 är inte frestande. Och när vi tittar närmare på statistiken verkar det som Atalantas form efter pausen har minskat. Både vad gäller resultat, men även ExG har minskat. Atalanta förlorade den sista ligamatchen 0-2 mot Inter, vilket jag anser vara nära PSG: s nivå. Framför allt ser PSG solid ut och medger få mål. Vi tror också att PSG har den outhärdliga förlusten mot Manchester United i åtanke. De vill gå vidare utan att riskera för mycket. Verkar för mig att om de går upp 2-0 kommer de att stänga igen. Betsson ger 10 i odds på det.

Resultatodds är inte vår favorit, så vi lägger bara ett litet belopp på det. Vi satsar den vanliga insatsen på PSG-segern till 1,88 i odds. Se här för dagens speltips.

Dagens speltips 12.8.2020

Shaktar var i problem under en period mot Wolfsburg när de fick en man skickad. Övertygande framsteg i slutet med 3 mål på övertid. Genomsnitt av 3 mål i sina 2 matcher.

Basel hade en fantastisk utgångspunkt mot Frankfurt och trots chansen bonanza slutade bara matchen 1-0 till Basel och 4-0 totalt. Alla Shaktars Europa League-matcher har slutat med över 2,5 mål, medan ungefär hälften av Baslarna har slutat med över 2,5 mål.

Med Shaktar som den förväntade vinnaren av matchen, tror vi att 1,65 i odds för över 2,5 mål är OK värde. Se här för dagens speltips.