Bettingskolan

Hela syftet med denna nätsidan är att vi vill hjälpa våra läsare att göra det så bra på oddset och andra spel som möjligt. I huvudsak tycker vi att spel skall ses på som underhållning. Det är inte logiskt att tro att man skall vinna en massa pengar, men man kan vinna pengar om man har tur.

Det man kan göra när man spelar är att pröva att göra det så bra man kan, utifrån de förutsättningarna man har. Spel skall ju vara roligt och det är alltid roligare att spela när man vinner, eller när man inte förlorar så mycket. 

Vi satsar på att vi skall kunna ge våra läsare värde i både underhållning och goda råd när man spelar. Hoppas ni gillar sidan och vår bettingskola. Här kommer vi att lägga ut tips om spelande, strategier och mycket annat. 

Vi vill helt enkelt hjälpa dig att göra det så bra som möjligt när du spelar. Medan du kan kan ta rygg på oss när vi satsar 🙂

Viktigt är att man är realistisk med sitt spelande. Det sista vi vill göra är att ge dig intrycket att vi kan lära dig ett fantastiskt vadslagningssystem som kommer att sätta dig på raka vägen till rikedomar som går utöver dina vildaste drömmar. Det kommer bara inte att hända, något sådant system finns inte.

Först och främst är det bra att förstå hur betting fungerar och hur spelbolagen tjänar pengar: Ja, de sätter odds på matchen, men oddsen förändras eftersom alla andra spelare spelar i matchen. Du spelar inte bara mot Bet365, Betsson, Unibet, Betfair etc utan också mot andra människor när oddsen är flytande. 

Då kan vi starta Bettingskolan:

Ekonomi & Finans

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du våra integritetsvillkor.