Bettingskolan

Vi vill verkligen att våra läsare ska bli framgångsrika oddsspelare. Det är hela syftet med denna nettsidan. Det är därför vi har lagt så mycket tid och ansträngning på att skriva och sammanställa det. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att tjäna pengar. Medan du kan gå med oss ​​när vi satsar 🙂

Men vi vill att du också ska vara realistisk. Det sista vi vill göra är att ge dig intrycket att vi kan lära dig ett fantastiskt vadslagningssystem som kommer att sätta dig på vägen till rikedomar utöver dina vildaste drömmar. Det kommer bara inte att hända, eftersom inget sådant system finns.

Först och främst är det en bra idé att veta hur spelbolagen tjänar pengar: Ja, de sätter odds på matchen, men oddsen förändras eftersom alla andra spelare spelar i matchen. Du spelar inte mot Bet365, Betsson, Unibet, Betfair etc utan mot andra människor.

Då kan vi starta Bettingskolan:

  • Vad är välkomstbonusen?

    En välkomstbonus ges till nya spelare och är ett erbjudande som gör att du väljer det specifika spelbolaget. Spelföretag vill tjäna pengar och vet att i genomsnitt förlorar de flesta pengar med dem.
  • 3 bettingtips för att öka dina chanser att vinna

    Varför satsar du på oddsen?Det kan låta banalt, men vissa spelar bara en eller två gånger i månaden för skojs skull.