Veckans Stryktips - Nytt tips varje torsdag - Stryktipset

Stryktipset Vecka 2

Välkomna tillbaka! Här har vi en spännande omgång. Vi ser två matcher vi tycker är rikigt säkra och en massa skrällbud och fina potentiella säkra hemmamatcher. Spännande omgång. Vi tror att det kan bli ganska bra utdelning denna veckan och önskar er lycka till på lördag!

Leicester har tagit de flesta av sina poäng borta. Southampton på sin sida har bara förlorat en bortamatch. Detta kan gå alla vägar därför kör vi 1 2 i denna kampen och spar pengar på att ta bort krysset. Leicester kryssar sällan på hemmaplan och vi tror att den statistiken fortsätter.

En svårare match att tippa än det ser ut vid första anblicken. Fulham har 5 raka kryss och lite gryende form. Man spelade starkt hemma mot Liverpool och spelade oavgjort. Chelsea är i dålig form så här tänker vi att det kan gå åt alla håll. Vi kör en ny 1 2 och gillar värdet på 17% spelat på Fulham nu på torsdagen. 63% spelat på Chelsea tycker vi är överspelat, men som sagt vi garderar tvåan med ettan.

Svår match igen. Leeds varierar verkligen sina insatser och har ett hemmafacit på 3-2-3. Brighton har spelat bra men har haft otur med att få med sig sina poäng. Vi noterar att Brighton bara har vunnit på bortaplan, så kanske det passar laget att inte styra matcherna. Matchen skulle lätt kunna helgarderas men vi gör som med de två matcherna innan och tar bort krysset. Här kan det bli både 3-0 eller 0-3. Brighton underspelade på bara 18% på torsdagen. Vi kör 1 2.

West Ham plockar en del poäng under Moyes. En stark seger mot Everton sist även om det skall sägas att ett oavgjort resultat var det mest rättvisa sett från hur matchbilden såg ut. Det var en defensiv stark insats från båda lagen som resulterade i ett flipperturmål på slutet. Jag litar inte på att West Ham klarar att bryta ned Burnley som också är starka defensivt och är ett lag med fysisk styrka. Tvivlar på att Burnley vinner, men detta kan fort bli oavgjort. Vi sastar på 1 X.

Blackburn har spelat bra men har svårt att göra mål. Stoke är ett lag som sägs ha haft tur med resultaten, i alla fall om man ser på hur stor procent de brukar ha bollen i matcherna. Vi tror att det kan vara dags för Blackburn att få utdelning. Nytt år och nya möjligheter. 45% på en etta tycker vi är mycket bra värde för en chansspik. Vi går på 1.

Cardiff är inte lätt lag att möta på bortaplan. Men hur som helst Norwich har 7 segrar på 11 försök borta. Vi satsar på en bortaseger till fina 50%.

Barnsley ryckte upp sig väldigt efter tränarbytet tidigare i år. Man kryssar nästan aldrig längre, det ser ut som vinn eller försvinn. Swansea ligger 2a i ligan och är ett av de bättre lagen. Vi tror att detta kan sluta lite hur som helst så vi spar pengar på att ta bort krysset. Här kör vi på 1 2.

Briston City avslutade 2020 med riktigt dålig form. Preston å andra sidan är kanske det mest svängiga laget i ligan. Man vet aldrig var man har Preston. De kan vinna varje match med 4-0 eller förlora med 0-4. Vi satsar på att Bristol City får igång maskineriet igen och spikar ettan till vina 46% på torsdagen.

Watford fick stryk mot Huddersfield med 2-0 för inte så länge sedan, men det var på bortaplan. Vi tror detta blir revansch för seriens kanske bästa hemmalag. Säker etta.

Nottingham har säkrat sig Knockhaert resten av säsongen på lån och har lite gryende form med ingen förlust på de 5 senaste matcherna. Millwall är det laget i ligan som har flest kryss. Laget är svårt att vinna mot och man har också svårt att vinna själva. Vår feeling är att Nottingham har störst chans att vinna denna kampen och vi satsar på en säker etta till bara 44% spelat på torsdagen.

Inga krusseduller. Bornemouth skall vara bättre än Luton och bör vinna på hemmaplan. Säker etta!

Obs, denna matchen skall lottas med fördelning 5-5-6. Störst chans för tvåa alltså. Vi helgarderar, det är så tråkigt att åka på lottning. 1×2 här.

Alltså, vad skall man säga, QPR mot Wycombe… inga lag man kan lita på direkt. QPR är favorit och måste väl ses som laget med störst chans att vinna. Litar personligen inte alls på QPR och har en känsla att Wycombe inte är så dåliga som tabelläget visar. Vi garderar upp hemmaseger med oavgjort och satsar på en 1 X här. Fint värde på 25% på oavgjort. Ni som har pengar kan slänga på en tvåa här. Wycombe slog nyligen Preston i FA cupen med 4 – 1 och börjar kanske komma i form.

Veckans Stryktips - Stryktipset

Få tips varje vecka. Våra experter har exklusiva tips varje vecka som de kommer att dela med dig.

Om Stryktipset

Om du inte känner till stryktips: så här fungerar veckans stryktips.

Stryktipset är en produkt hos spelbolaget Svenska Spel som går ut på att tippa 1, X eller 2 (hemmaseger, oavgjort, bortaseger) i 13 fotbollsmatcher. Matcherna är främst hämtade från England och Sverige. Spelet ger vinst när man har mellan 10 – 13 rätt.

Av hela spelpotten återbetalas 65 % i form av vinster.

Vinstfördelning Stryktipset

Antal rätt Vinstfördelning Vinstchans
13 rätt utbetalar 40 % av vinsten och vinstchansen är 1:1594323
12 rätt utbetalar 15 % av vinsten och vinstchansen är 1:61320
11 rätt utbetalar 12 % av vinsten och vinstchansen är 1:5110
10 rätt utbetalar 25 % av vinsten och vinstchansen är 1:697
Garantifonden får 8 % av vinsten och finns för att garantera en ensam vinnare med 12 rätt 10 miljoner kronor.
Totalt 100 % – vinstchansen är 1:607

Namnet Stryktipset kommer av att man från början strök de matchresultat som man inte trodde på.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du våra integritetsvillkor.