Det är kaos i Danmark före den internationella matchen mot Sverige.

9 danska spelare letar efter nära kontakt med koronainfekterade Rasmus Skov, Frederik Rønnow, Yussuf Poulsen, Rasmus Falk, Pione Sisto, Anders Dreyer, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz och Martin Braithwaite. Samtidigt ingår inte danska spelare på grund av Storbritanniens resebegränsningar i förhållande till Danmark (7): Kasper Schmeichel, Jonas Lössl, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen och Pierre-Emile Højbjerg. påverkas inte lika mycket. Endast Victor Lindelöf, Robin Olsen, Emil Krafth, Ken Sema och Filip Helander saknas.

Det här blir en spännande match. Danmark är klart i den bästa formen, har hemmabanan och har vunnit 2 av de sista 3 hemma mot Sverige. MEN som sagt har de många spelare som inte är tillgängliga. Danmark har också vunnit sina två senaste matcher mot England och Island! Det blir spännande att se om form har något att säga när mer än hälften av spelarna är borta.
Vi tror att Unibet överskattar de danska frånvaron och satsar på att det finns mest värde i 4.25 på en hemmavinst.

Edit: Efter att vi lagt upp detta tips har oddsen spelats ner på Danmark. Hela vägen ner till 2,75! Medan oddsen på Sverige har stigit till 2,65. Då finns det inte lika mycket värde kvar på en hemmavinst. Med Sveriges dåliga form (om än mot bra motstånd) och Danmarks brist på spelare, försöker vi med en oavgjort till 3,35 i odds på Unibet.

Hur tror du att det slutar? Satsa med bra odds på Unibet:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du våra integritetsvillkor.