3 bettingtips för att öka dina chanser att vinna

 1. Varför satsar du på oddsen?Det kan låta banalt, men vissa spelar bara en eller två gånger i månaden för skojs skull. Med vänner eller när du sitter framför TV: n med en liten snop för att titta på fotboll och roa dig lite extra.Andra har det som en hobby, med en önskan att bli bättre, på samma sätt som du vill behärska italienska om du tar en italiensk språkkurs. Även om du inte vill bli en italiensk översättare, gillar du att resa till Italien för att tala språket med de infödda.

  Tredje kategorin är de som vill satsa som jobb eller sidoinkomst.

  Om du tillhör kategori 2 eller 3 bör du läsa tips 2:

 2. Gör en plan för din satsningDu tar självklart vadslagning ganska på allvar, eller vill på allvar bli bättre på att satsa. Det första du bör göra då är att tänka på hur mycket du vill satsa?
  Hur mycket är du villig att förlora? Vad är målet att vinna? Hur länge kommer du att ge detta projekt? Hur ska du vinna?Om du inte har skrivit ner en plan är det mycket lätt att gå vilse och låta dina känslor bestämma när du satsar. Om du tappar en satsning, finns det många som kommer att satsa igen för att kompensera för vad de förlorade.

  Hitta en budget, en vadstrategi och tänk på om det är något du är villig att arbeta hårt med under en lång tid.

 3. Hitta vilket spelföretag du vill spela medDet finns många spelbolag som kan locka med många bra välkomstbonusar bara för att du ska börja spela med dem.Det kan vara ett mycket enkelt sätt att finansiera startkapital, men om du planerar att investera pengar under en lång tid kan det finnas andra skäl som är viktigare än välkomstbonusen.

  Välkomstbonusar kan också ha klausuler skrivna med små bokstäver. Till exempel krav på omsättning.

  Här kan du se vad vi skriver om de bästa spelbolagen.

  En bra idé kan vara att undersöka själv. Använd välkomstbonuserna hos de olika spelbolagen och satsa små summor på de olika spelarna. Du kommer antagligen snart att få din egen favorit och se vem offtest ger dig de bästa oddsen på de marknader du gillar att spela.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du våra integritetsvillkor.