Veckans stryktips V.43

 

Stryktipset V.43

Det här är ett gammalt stryktips. Se här för veckans strykningstips.

Jag hoppas att alla är laddade för 12 miljoner i jackpott!

Få tips varje vecka. Våra experter har exklusiva tips varje vecka som de kommer att dela med dig.Förra helgen slutade på 8 rätt, inte direkt det bästa resultatet. Känner mig nöjd med tvåan på Nottingham och singelkrysset på Middlesbrough – Reading.

Helgens rad känns besvärlig, även om där är två solklara spikar. Därför blir det ett system på 384 kr den här helgen.

Har ni inte läst vår artikel 13 tips till 13 rätt på Stryktipset så finner ni den här.

Lycka till på Lördag!

Förra helgen kände jag mig tveksam på om United skulle klara av att besegra Newcastle, deras form såg ut att peka rakt neråt. Men det kan svänga snabbt i fotboll och även om 4-1 segern mot Newcastle inte var väldigt övertygande, så tycker jag att United såg fokuserade och självsäkra ut mot PSG här i veckan.

Chelsea blandar och ger här i inledningen av säsongen. Det ser inte helt stabilt ut, framförallt defensivt.

United har nu två raka förluster på Old Trafford och med två vinster i ryggen, så tror jag att de kommer till att revanschera sig här på hemmaplan. Krysset kommer dock med, Chelsea har kryssat 4 av sina 5 senaste matcher och även om lag i Premier League sällan har några längre kryssperioder, så respekterar jag en kryssperiod när den inte är längre än denna.

 

Liverpool saknar både Alisson i mål och Van Dijk i försvaret. Liverpool lär bli ordentligt streckade, men jag tror verkligen inte att Sheffield har någonting att hämta här. Jag önskar dock att de hade det. För det är skrällar i exakt den här typen av matcher, som hjälper till att sortera ut en ensam vinnare på 13 rätt.

Sheffield överpresterade förra säsongen, men när ett lag överpresterar ordentligt en säsong, så följs det nästan alltid upp med en tuff säsong. Så verkar vara fallet den här gången också. Man har ett poäng efter 5 matcher och man har bara mäktat med att göra två mål.

Som sagt, jag chansar jag inte ens i hopp på en skräll och ett riktigt högt värde på eventuella 13 rätt.

Spiketta! (Tyvärr)

 

Två lag i dålig form. Palace inledde serien med två segrar, 1-0 hemma mot Southampton och 3-1 borta mot United. Men både Southampton och United var ur form de första matcherna, så jag tror snarare att vad vi ser nu av Palace är deras sanna nivå.

Fulhams energi i deras matcher så här långt svänger väldigt, de kan spela bra i 20 minuter och sen spelar de dåligt i nästa 20 minuter. Jag personligen tror att Scott Parker kommer till att bli den första managern att få sparken i år, tycker hela hans energi ser nervös och bekymrad ut så fort det inte går Fulhams väg i matcherna.

Jag tror på en väldigt målsnål tillställning, det känns som att det blir antingen 1-0, 0-0, 0-1 eller 1-1. Men för att få ner kostnaden på systemet så offrar jag ettan, känns som att Palace ändå är det bättre laget här.

 

Cardiff har 4 raka segrar i inbördes möten mot Middlesbrough. Det är ofta inbördes sviter som dessa, mellan två så pass jämna lag, bryts just runt 4-5 segrar.

Cardiff har bara lyckats med att ta ett poäng på sina 4 senaste hemmamatcher, samtidigt som Middlesbrough har imponerande 6 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster på sina senaste 9 bortamatcher i Championship. De har mäktat med 2 liknande vinstperioder på bortaplan i ligan de senaste 10 säsongerna, en på 9 av 14- och en på 9 av 15 matcher. Så visst finns här utrymme för några fler segrar innan den här vinstperioden avtar.

Jag tror att sviten för inbördes segrar bryts här, lagens form talar för det.                                                         Cardiff har 2 kryss på sina 3 senaste matcher och Middlesbrough har 3 kryss på sina 5 senaste. Båda lagen har haft imponerande kryssperioder under 2000-talet, vilket betyder något, det är oftast samma lag som återkommande hamnar i kryssperioder.

Mitt ursprungstips här är krysset, men tvåan känns så pass trolig att den kommer också med.

 

Bristol förlorade i snitt var tredje hemmamatch förra säsongen i ligan och Swansea hade samma snitt när det kom till vinster på bortaplan. Jag tror att vi kommer till att se något liknande för båda lagen den här säsongen.

Bristol inledde med 4 raka segrar men det kan hända att formen är på väg att avta, förlusten hemma i veckan mot Middlesbrough, följde upp krysset borta mot Barnsley.

Swansea har inte övertygat här i starten av säsongen, men inte heller haft en misslyckad start. Jag chansar på tvåan här för värde, då Swansea bara är streckade på 25% just nu.

 

Blackburn har tvår raka förluster, 1-3 borta mot Watford och innan dess överraskande 0-1 hemma mot ett väldigt formsvagt Nottingham. I båda matcherna har man försökt att diktera matchen med högt bollinnehav, 66% mot Watford och 61% mot Nottingham, men det har som sagt trots det blivit två förluster.

Coventry är nyuppflyttade från League One den här säsongen och ser ut att bli ett lag som håller till i nedre delen av tabellen. Nyuppflyttade lag brukar tendera att inleda säsonger med ganska stabila hemmaresultat och Coventry slog QPR med 3-2 och fick 1-1 senast mot Swansea.

Blackburn känns som rättvisa favoriter men de har 7 förluster på sina senaste 9 bortamatcher i Championship. Jag tror dock inte att det kommer ytterligare en förlust, men jag garderar med krysset för värde.

 

Hemmalaget har bra form för tillfället, 3 segrar och en oavgjord match på de fyra senaste. Preston verkar trivas bättre på bortaplan för tillfället, 2 segrar och en oavgjord, kontra tre raka förluster på hemmaplan. Man lyckades vända 0-2 mot Brentford till 4-2 vilket imponerar.

Det som gör att jag går emot Preston i den här matchen trots deras fina bortaresultat, är att båda deras segrar har kommit mot väldigt offensiva hemmalag. Huddersfield spelar mer balanserat och kompakt, vilket jag hoppas och tror passar Preston sämre. Helgarderingen skulle definitivt varit med på ett större system.

 

Två lag i bra form. Stoke har spelat väldigt tight och har nu kryssat 2 av 3 matcher. Brentford har 2 kryss på deras 3 senaste bortamatcher. Senast Stoke spelade så tight som de gör nu, säsongen 18/19, hade de två imponerande kryssperioder – en på 9 av 12 matcher och den andre på 11 av 15 matcher. Jag tror att det kommer till att komma fler kryss för Stoke de närmaste matcherna och krysset här är givet för mig.

Men den här matchen känns så pass jämn och båda lagen har vinnarinstinkten för 3 poäng. Stoke har 9 segrar av 15 tävlingsmatcher och Brentford har 5 segrar på sina senaste 10 tävlingsmatcher.

Definitivt en helgardering!

 

Millwall missade play-off förra säsongen med två poäng och Barnsley lyckades stanna kvar i Championship med ett ynka poäng. Just nu ser det ut som att lagen kommer till att stå inför liknande utmaningar, Millwall kommer kämpa för play-off och Barnsley för att hålla sig kvar.

Millwall är definitivt favoriter här, men Barnsley hade 2-1 borta mot Stoke nu i veckan (matchen slutade 2-2). Så det känns som att laget skulle kunna skrälla här. Jag tror inte alls på en tvåa men Barnsley har 3 kryss på de senaste 4 matcherna och Millwall tenderar att kryssa en hel del på hemmaplan.

Millwall är just nu (Torsdag) streckade till 63% och krysset till 20%. Med tanke på att vi har två tungt streckade spikar den här omgången, så tycker jag absolut att krysset ska vara med här.

 

Birmingham har en seger på 22 (!) tävlingsmatcher. QPR har bara en seger på 7 tävlingsmatcher, så det är inte direkt två vinstmaskiner som kliver ut på planen här.

Birmingham var rejält utspelade nu i veckan borta mot Norwich (1-0) och man var definitivt det sämre laget när man kryssade 1-1 borta mot Stoke också.

QPR har kryssat 3 av 4 matcher och Birmingham 3 av 5. Det kan definitivt bli ytterligare ett kryss i statistiken för båda lagen efter den här matchen. Men för att hålla systemet nere och det faktum att Birmingham varit det klart sämre laget i sina två senaste bortamatcher, i tillägg till bara en seger på 22 tävlingsmatcher, så blir det en tveksam spik på QPR här för mig.

 

Den här spiken känns lika säker som spiken på Liverpool. Wycombe sliter, man har 6 raka förluster och 1-13 i målskillnad. Norwich har siktet inställt på att direkt avancera upp tillbaka till Premier League efter deras nedflyttning och verkar vara på gång med två raka segrar.

 

Reading ser ruskigt stabila ut här i starten av säsongen och har bara släppt in ett mål på 6 matcher, dessutom toppar man ligan med 16 poäng av 18 möjliga.

Roterham är dock inne i en kryssperiod med 4 kryss på sina senaste 7 matcher. Laget har tidigare haft längre kryssperioder, 10 av 13 matcher och en svit på 5 raka säsongen 18/19. Detta gör att jag chansar med krysset som gardering, som just nu är streckat till 21%.

 

Luton avslutade förra säsongen starkt och man startade också den här säsongen med 4 raka segrar i tävlingsmatcher. Nu har man förlorat 3 av 4 senaste i Championship. Innan dessa förlusterna hade man 11 segrar, 6 oavgjorda och bara 2 förluster på 19 tävlingsmatcher! Väldigt imponerande för ett lag som med säkerhet såg ut att åka ur Championship.

Sheffield sliter väldigt på hemmaplan. Man har nu bara en seger på 15 matcher i ligan. Man har däremot kryssat lite fler, 5 stycken.

Jag tror inte att Luton kommer till att fortsätta att vinna som man har gjorde innan dessa förlusterna. Men visst finns där kvalitet i laget när man mäktar med en så imponerande period. Jag tror att krysset ligger väldigt nära till hands här, såklart på grund av Sheffields riktigt dåliga hemmaform, men också för att jag tror att Luton kommer till att vara nöjda med ett kryss, nu när förlusterna har börjat komma.

Om du inte känner till stryktips: så här fungerar veckans strykstips.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du våra integritetsvillkor.