Dagens speltips 17.08.2020

Inter – Shaktar: Vi går för X igen

Jag gillar oddsen för oavgjort här. Inter Milan är favoriten här, men Shakhtar Donetsk kommer inte att vara några pushovers. De har sin chans här, med många bra attackerande spelare och ett tillräckligt solid försvar. Detta kan vara en hård kamp som slutar i oavgjort efter 90 minuter, med tanke på att det trots allt är en semifinal för Europa League.

FC Shakhtar Donetsk har inte tappat i sina 12 senaste matcher. Och FC Inter Milano har inte tappat i sina 10 senaste matcher. Självklart har Shakhtar haft en något sämre kvalitet på sina tio senaste motståndare än Inter, men de är fortfarande fulla av förtroende.

Visst har Inter vunnit mot Getafe och Bayer Leverkusen. Men historien kunde ha varit annorlunda om Getafe inte hade missat en straff på position 0-0. Matchen mot Leverkusen var också relativt jämn.

Matchen liknar Atletico Madrid – RB Leipzig. Favoriten har pragmatiska tränare som vill spela säkert för att inte förlora. Underdoggen har inget att förlora och kommer att satsa på det.

Ja, knappast några play-off-matcher i Europa har slutat oavgjort i år, men för oss betyder det bara att oddsen stiger och att vi är en match närmare det som händer. X i matchen till mycket goda oddsvärde 4.40.

Se här för dagens speltips.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du våra integritetsvillkor.